AIRBRAKE MX Szemüvegek

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Az Oakley örömmel jelentette be, hogy bemutatta az Oakley Airbrake™ MX szemüveget, amely egy forradalmi termék a motocross világ számára.

Az MX szemüvegek 35 éves fejlesztésének csúcspontja, az Oakley Airbrake™ MX a technológia igazi mérföldköve, amely a közönséges szemüvegeket elavulttá teszi. Felejts el minden fogalmat arról, hogy mi határozza meg a nagy teljesítményt. A motocross kezdete óta egyetlen szemüvegkialakítás sem hozott ennyi újítást. Az Oakley Airbrake MX szemüveg nélkülözhetetlen felszerelés mindenkinek, aki a dicsőségért, a sportért vagy egyszerűen csak motoroz, a védelem, a tisztaság, a kényelem és a kényelem új szabványa.

Ez az első MX szemüveg, amelynek lencséje plutonitból készült, amely ugyanabból a prémium anyagból készült, amely védi az Oakley szemüvegtől függő profi sportolók szemét. Ennek az egyedülálló szintetikus anyagnak a tartósságát és ütésállóságát azok bizonyították, akik nem tudnak kompromisszumot kötni a védelem terén. A végső evolúció az Oakley szabadalmaztatott Switchlock technológiájának beépítése. A versenyzők a prémium Oakley objektívek széles skáláját használhatják, és egy kapcsoló megnyomásával kicserélhetik az objektívet a lovaglás körülményeinek megfelelően.