60.000 Ft felett a szállítás ingyenes!!!

CÉGÜNKRŐL

 

Köszöntöm Önt a KTM Kecskemét weboldalán! Cégünk 2009 Novemberében kezdte el a KTM motorkerékpárok forgalmazását. Aktív KTM motorkerékpár tulajdonosként megérintett a márka egyedi jelleme és technikai megoldásai, ebből kiindulva kezdtem meg a márka forgalmazását. Motorszalonunk 2009 novemberében készült el ahol a új KTM és Husaberg motorkerékpárokon kívül KTM Shop is található mely a KTM és Husaberg kiegészítők széles palettáját mutatja be. Motorszalonunk és márkaszervizünk Kecskeméten az Izsáki Út 78-80 alatt található.

Büszkén mondhatjuk, hogy ügyfélkörünk folyamatosan bővül, a piac mind nagyobb szegmensét tudjuk szolgáltatásainkkal lefedni. A KTM motorok árusításával egy különleges vevői kör igényeit tudjuk kielégíteni, azokét, akiket megérintett és összetart a különleges „KTM érzés”. Azokét, akik nem tömegcikket, hanem megbízhatóságot és minőséget akarnak vásárolni. Készleteink kialakításakor a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük ezeket a vevői igényeket, illetve teljesítjük az egyedi megrendeléseket is. Hitvallásunk szerint: „Ez több mint technika, ez KTM!”

Fontos számunkra, hogy partnereinkkel kölcsönös bizalom alakuljon ki, amelyet mi korrekt, pontos munkával, rugalmas ügyintézéssel szeretnénk elérni.

Ne csak honlapjainkra látogasson el, személyes találkozóra is várjuk, és reméljük, hogy hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Ready to Race …

Bódis Motor Zrt.