Repair kit

2,920 Ft

Termékazonosító: 15605 Cikkszám: 00062030058 Kategória:

A javítókészlet egy kétkomponensű epoxigyanta ragasztó. Szobahőmérsékleten megkeményedik: a hőmérséklet emelésével gyorsított edzés lehetséges.
Használat: Különösen alkalmas acélhoz, de más fémekhez, fa, beton, kerámia, üveg és a legtöbb műanyaghoz. Az acélkötés ellenáll többek között az olajnak, benzinnek, dízelolajnak és akkumulátorsavnak.
Feldolgozás: A legjobb eredményeket tiszta és durva felületekkel lehet elérni. Vágja le a szükséges mennyiséget és kb. 1 percig, amíg egységes szín nem lesz. Használja fel 2 percen belül.
Eleinte úgy tűnik, hogy nincs tapadás. Csak folytassa és nyomja be a ragasztókeveréket a felületbe. Távolítsa el a felesleges anyagot. A még nedves, szivárgó vagy víz alatt lévő felületek bevonásakor vagy javításakor nyomást kell gyakorolni, amíg a tapadás meg nem kezdődik. Sima, sima vízzel kézzel, hogy egyenletes legyen. A munka befejezése után azonnal mosson kezet szappannal és vízzel (vagy Turbo tisztítókendővel). A keményedés 5-10 perc elteltével kezdődik. A javított alkatrész 60 perc elteltével újra használható. A ragasztandó felületeknek szárazaknak, por- és zsírmentesnek kell lenniük. Tartalom: 56 g.
Visszajelzés küldése
Előzmények
Mentve
Közösség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Repair kit” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük