OFFROAD / BAD FUEL DONGLE

,

Várható Kézbesítési Idő: 2 – 5 munkanap

33,020 Ft

Termékazonosító: 6507 Cikkszám: 60312953000 Kategóriák: ,

Az ABS dongle további funkciókat biztosít az ABS vezérlőegységben és az ECU.Funkciókban a kaland modelleken:
ABS-mód „Offroad”:
Az ABS funkció csak az első keréken működik (egycsatornás ABS). A hátsó kerék bármikor lezárhat anélkül, hogy ABS a fékezési eljárást szabályozná.
ABS üzemmód „Ki”:
Az ABS funkció ki van kapcsolva; a gyújtás ismét bekapcsolása után is kikapcsol. Az első kerék és a hátsó kerék bármikor bezárulhat anélkül, hogy az ABS vezérli a fékezési eljárást.
Funkció „80 oktán” (2016-ig):
Csökkentett motorteljesítmény alacsonyabb üzemanyagminőségű utak esetén. Az OFFROAD PACK 60600980000 kiegészítésre van szükség ahhoz, hogy az 1050/1090 ADVENTURE képes legyen a dongle használatára. Az Ön kereskedője készen áll az Ön gépének részletes funkcionális áttekintésére.
Az LC4 modellek funkciói:
ABS mód 1:
Az ABS funkció csak az első keréken működik (egycsatornás ABS). A hátsó kerék bármikor lezárhat anélkül, hogy ABS a fékezési eljárást szabályozná.
ABS mód 2:
Az ABS funkció ki van kapcsolva; még a gyújtás bekapcsolása után is deaktiválva marad (2019-es modelleknél az ABS gomb megnyomása 3-5 másodpercig szükséges). Az első és a hátsó kerekek bármikor bezárhatják az ABS-t a fékezési folyamat ellenőrzése nélkül. Az 1-es üzemmód automatikusan aktiválódik, amikor a dongle be van dugva. A bekapcsolt ABS-funkciók használata közúton ajánlott! készen áll a gépre.

 

Gyártó: